top of page
Daisy0147.jpg
DSCF0893 kopiëren.jpg

Liefdevolle, bezielde aanraking

Wist je dat een afgestemde, bezielde massage

» je helpt om je veiliger te voelen in jezelf en in je lijf;

» je zenuwstelsel tot rust brengt;

 

» het zelfgenezend vermogen van je lichaam stimuleert;

 

» je toestaat je lichaam te voelen en er *eindelijk* terug in thuis te komen?

 

Dit zijn stuk voor stuk zaken die jij als HSP (hoogsensitief persoon) en als mens in deze dolgedraaide maatschappij ontzettend kan gebruiken om vanuit jouw kracht te leven.

 

Niet langer slachtoffer van een systeem dat niet op jou is aangepast, maar krachtig in je zachtheid. 

from my heart to yours

Ik doe dit werk met bezieling, en op een holistische manier.

 

Hiermee bedoel ik dat ik meer doe dan 'enkel' in jouw spieren kneden. Ik verbind mijn hart met het jouwe en raak jou aan op een respectvolle, eerbiedige en ondersteunende manier. Hierbij hecht ik veel belang aan veiligheid. Ik doe alleen wat ontspannend en helend voelt voor jou, en voor mij.

Ik combineer de Zweedse massagekunst met ademhalingstechnieken & oefeningen die je lichaamsbewustzijn vergroten en je zenuwstelsel tot rust brengen. Dit staat je toe fysieke en mentale spanningen los te laten en te landen in je lijf. 

In mijn praktijk is er ruimte voor lichaam, geest én hart.

Ontdek welke massage op jouw lijf is geschreven.

Opgelet - massages geef ik enkel aan vrouwen.

pexels-madison-inouye-2821756.jpeg

embodied healing for sensitive souls

because your body knows the way

Image by Augustine Wong
Daisy is oprecht een van de meest authentieke personen die ik ooit heb ontmoet. In haar praktijk voel je dat enorm: het is een veilige, vredevolle plek waar je echt het gevoel krijgt welkom te zijn, volledig en zoals je bent.

Tine

Daisy0734.jpg

does this sound familiar?

Prikkels komen hard bij je binnen en kunnen je enorm overrompelen. Je bent op zoek naar tools en practices om hier op een goede manier mee om te gaan.

Je voelt je niet thuis in deze snelle, luide wereld en je verlangt enorm naar (innerlijke) rust, gronding, vertraging en je aandacht naar binnen keren.

Je bent de verbinding met jezelf en je lichaam kwijt (of hebt die misschien wel nooit gevoeld) en je wil niets liever dan terug thuiskomen bij jezelf.

Het leven heeft je al stevige klappen uitgedeeld, en jij bent klaar om het medicijn dat schuilt in deze tegenslagen te leren en omarmen.

Je voelt dat je veel in je mars hebt, maar dat dit potentieel onvoldoende ruimte heeft om te floreren doordat je vast zit in oude patronen. Je bent echter ten volle bereid om in je schaduw te duiken, om je innerlijke goud (terug) te vinden.

i've got news for you

jij kan leren vriendschap sluiten met je lichaam

Beeld je even in...

 

Je voelt je verbonden met je lichaam, je hoort de signalen die ze je geeft en je hebt de moed om er gehoor aan te geven. 

Je lijf hoeft niet meer te schreeuwen om je aandacht, want je luistert al.

Je staat stevig in je schoenen, je voelt je krachtig en zacht tegelijk. 

Balans vinden tussen ontspannen en in actie schieten is geen probleem voor jou.De b

De oude patronen en de keuzes die je vroeger maakte om te overleven horen definitief bij het verleden, want jij slaat nieuwe wegen in, ook al is dat soms eng. 

Want

Want jij weet dat je het waard bent je droomleven te leven.J

Daisy0317.jpg

ready to make a change?

Om duurzame verandering te creëren in je leven is veel innerlijk werk nodig. En echt diep naar jezelf kijken vergt moed, geduld en bakken mildheid.

Ben jij bereid de stap te zetten? Nieuwe bewegingen te maken? In een nieuwe versie van jezelf te stappen?

If so, dan neem ik je ontzettend graag mee op pad via helend lichaamswerk, met de wijsheid van jouw lijf als compagnon de route. 

DSCF0830 kopiëren.jpg

boek nu jouw gratis kennismakingsgesprek

zo leren we elkaar alvast wat beter kennen

Daisy0709.jpg

hoi, ik ben Daisy

ik toon je graag dat heling mogelijk is, ook voor jou

Mijn leven was lang niet altijd rozegeur en maneschijn. Complex trauma, chronische stress en dagelijkse overprikkeling creëerden allerlei lichamelijke en psychische klachten die het me erg moeilijk maakten om in mijn kracht te staan en te genieten van het leven.

Toen ik starte aan een intens traject lichaamsgerichte therapie, bewust koos voor ontspanning en herstel, en eindelijk ging luisteren naar de boodschappen van mijn lichaam, veranderde mijn leven.

Ik voel me nu krachtiger, zachter, steviger en gebalanceerder dan ooit tevoren, en dat hand in hand met mijn hoogsensitiviteit.

Wat ik leerde deel ik nu heel graag ook met jou.

bottom of page