top of page
DSCF0905 kopiëren.jpg

integratieve massage

vind rust en stilte in zacht bewogen worden

Verlang jij naar diepe ontspanning, verstilling en verzachting?

Dan is de integratieve massage vast jouw ding.

Deze versmelt twee verschillende massagevormen tot één vloeiend geheel en maakt ruimte voor momenten van verstilling.

Dynamische Massage

 

Geïnspireerd door de holistic pulsing techniek (ontwikkeld door Tovi Browning), wordt je lichaam op zachte en ritmische wijze gewiegd, gerold, gerekt en losgeschud. Ik volg hierbij het ritme van jouw lichaam, met een heel openend en diep ontspannend resultaat.

Intuïtieve Massage

Een deugddoende Zweedse massage met warme olie. Denk aan een heerlijke combinatie van lange strijkingen en diepere knedingen. Jouw spieren zullen overbodige spanningen kunnen loslaten en ruimte maken voor meer zuurstof en nieuwe energie.

Stiltemoment

Tijdens de vorige delen van de integratieve massage werd je letterlijk en figuurlijk bewogen. Nu is er ook ruimte voor verstilling. Ik leg mijn handen zachtjes op jouw lichaam zodat de helende effecten van de massage rustig kunnen indalen in jouw lijf. Dit helpt ook om de energie in je lichaam terug vrijer te laten stromen.

Image by Augustine Wong

Door haar zachtgevoelige aanpak, maakt Daisy ruimte om me te laten afdalen in een diepe ontspanning. Ik voel me veilig in haar verzorgende handen en kan overbodige ladingen loslaten. Een heerlijke massage met als resultaat een dankbaar lichaam en een herbronnen geest.

Sara

De kracht van zachtheid

Deze bijzondere massagevorm combineert drie wezenlijke handelingen die een warme, verzorgende ouder spontaan doet wanneer hun kind zich heeft bezeerd: het zachte wrijven op de pijnlijke plek, het rustige wiegen om het totaal tot rust te brengen en het liefdevol troostend neerleggen van de handen.

Hierdoor kan deze massage een diep helend effect hebben, ook op jouw innerlijke kind (dat misschien niet altijd adequaat getroost werd).

Deze massage helpt jou...

 

✓ je veilig te voelen in je lichaam

✓ overbodige spanningen en blokkades te verzachten

✓ terug te keren naar een diepgaand gevoel van koestering

✓ te verstillen en tot jezelf te komen.

Perfect voor wanneer je contact wil maken met jouw stille, zachte kracht.

Opgelet: massages geef ik enkel aan vrouwen.

 

Image by Augustine Wong

Aan jou de keuze

60 minuten

Korte ontspanningsoefening

Jij kiest aan welke lichaamsgebieden aandacht geschonken wordt. (Bijvoorbeeld rug-nek-schouders, of bekken-benen-voeten)

80 euro

90 minuten

Uitgebreide ontspanningsoefening

Volledige lichaamsmassage: alle lichaamsgebieden die jij wenst krijgen aandacht en ruimte

105 euro

bottom of page